Story
Herbalife, vår historia
>
Mark Hughes lanserar Herbalife i februari 1980. Han säljer de första viktkontrollprodukterna ur bagaget på sin bil!

1982
Herbalife blir internationellt och öppnar upp i Kanada. Ytterligare ett dussin länder följer snart efter. Under tiden har omsättningen redan nått 2 miljoner US-dollar och fortsätter att öka.

1986
Herbalifes introduceras på NASDAQ-börsen. Inspiratören Jim Rohn börjar på företaget och Formula 1 kommer i två nya smaker: Choklad och jordgubb.

1988
Företaget expanderar internationellt i hisnande fart, så till den grad att fyra Extravaganzas hålls runt om i världen tillsammans med andra evenemang i USA, Storbritannien, Australien och Kanada.


1990-talet

1992
Spjutspetsprodukter lanseras och månadsomsättningen skjuter i höjden från 3,1 miljoner US-dollar till imponerade 21 miljoner!

1994 
Mark Hughes grundar Herbalife Family Foundation*, en välgörenhetsorganisation som ska hjälpa barn i riskzonen runt om i världen att kunna se fram emot en bättre framtid.

1996
Herbalife når milstolpen 1 miljard US-dollar i omsättning och firar det genom att flytta huvudkontoret till Century City, Kalifornien.

2000 och vidare...

2000
Herbalife firar sitt 20-årsjubileum med en säljstyrka på över en miljon oberoende Medlemmar och marknadsför fler än 100 inre- och yttre näringsprodukter i 50 länder.

2003
Herbalifes omsättning överskrider 1,8 miljarder och fortsätter att öka i 58 länder runt om i världen. Samtidigt öppnar Mark Hughes laboratrium för cellnäring och molekylär nutrition och Herbalifes vetenskapliga råd bildas... och ännu fler banbrytande produkter gör debut!

2004 Herbalife lanserar ShapeWorks® och börsintroduceras. 
Med benäget bistånd från världsberömda forskare inom viktkontroll lanserar Herbalife sina revolutionerande ShapeWorks® viktkontrollprodukter på marknaden. Det är företagets största satsning hittills och den banar väg för oöverträffade framgångar. Året avslutas i stor stil i och med att Herbalifes aktier noteras på börsen.

2005
Herbalifes silverjubileum!
Vi har förändrat folks liv genom välbefinnande och glädje i 25 år.


2010 och vidare ...

2010

Herbalife firar att man har förändrat människors liv i 30 år.

Herbalife lägger de världsberömda sportikonerna Lionel Messi och FC Barcelona till sponsorlistan som består av mer än 100 internationella idrottsmän och idrottslag.

Herbalife grundar Herbalife Nutrition Institute (HerbalifeNutritionInstitute.com) som ska fungera som en utbildningsresurs inom ämnena näring och hälsa. Sexton HFF Casa Herbalife-program lanseras över hela världen.

2011Herbalife slår nettoförsäljningsrekord: 3,5 miljarder dollar.

Nio HFF Casa Herbalife-program lanseras över hela världen.>Aloe Mango örtkoncentrat lanseras.

Herbalife24 lanseras: den första heltäckande serien näringstillskott för idrottare som ger energi under 24 timmar.

2014

Herbalife i Sverige firar 20 år

2010

Herbalife firar att man har förändrat människors liv i 35 år.

I mer än 25 år har Herbalifes historia präglats av fantastisk personlig framgång, från grundaren Mark Hughes ursprungliga mission till de många Medlemmarnas omvälvande bedrifter. Nu är det din tur att göra en insats för att hjälpa folk att få sundare liv.
© Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har åtagit sig att följa Direkthandelns etiska regler och är en stolt medlem av:
 
  • Direct Selling Association Sweden logo
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


sv-SE | 2019-08-24 13:29:27 | NAMP2HLASPX04