This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy. Klicka här för att granska den nu.

Talents
SPONSRINGAR

Herbalife i Norden har en idrotts- och sponsringsstrategi som ska inspirera och engagera både Medlemmar och kunder i våra regioner. Detta ger våra Medlemmar möjlighet att välja vilka utövare och arrangemang vi sponsrar genom en nomineringsprocess. Våra sponsringar baseras i huvudsak på idrottsnäring och professionell kostrådgivning från våra duktiga yrkesmän.

Första gången våra Medlemmar nominerade kandidater var hösten 2015. De nya sponsrade utövarna och arrangemangen – som vi kallar Herbalife Talanger respektive The Movement – offentliggjordes i början av 2016. I Finland, Norge och Sverige valdes tre unga, lovande utövare ut till talangprogrammet. De representerar olika idrotter från längdskidåkning till golf och triathlon.

The Movement representerar vår närvaro på redan befintliga idrottsevenemang runt om i Norden. Här kommer vi att uppmuntra till deltagande och vara en prioriterad partner inom befintliga idrottsarrangemang som maraton, hinderlopp, motionslopp, cykeltävlingar och triathlon.

Herbalife kommer att delta som officiell leverantör av sportdryck med vår senaste produkt i H24-serien: CR7 Drive, som har utvecklats i samarbete med Cristiano Ronaldo.

Dessutom finns vi på plats med entusiastiska och engagerade funktionärer som bidrar med aktiviteter och bemanning.

© Herbalife International of America, Inc. Ingen gjengivelse, hel eller delvis, er tillatt uten skriftlig tillatelse. Alle rettigheter forbeholdt. Alle varemerker og produktbilder som vises på dette nettstedet tilhører Herbalife International, Inc., med mindre annet er oppgitt.
 
Herbalife har åtagit sig att följa Direkthandelns etiska regler och är en stolt medlem av:
 
  • Direct Selling Association Sweden logo
  • FSE logo
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


sv-SE | 2018-10-23 02:55:21 | NAMP2HLASPX01